Concedit el Premi Ramon Muntaner de Recerca Jove 2019

Concedit el Premi Ramon Muntaner de Recerca Jove 2019 14/02/2020

Per tercer any consecutiu l’Institut Ramon Muntaner concedeix el premi Ramon Muntaner destinat a treballs de recerca  en el context de l’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior durant el curs acadèmic 2018/2019.

En aquesta edició, el premi Ramon Muntaner s’ha concedit al treball de recerca titulat La vida eremítica a les comarques de Tarragona, de l’Institut Jaume Huguet, de Valls.

Aquest premi, convocat per l’Institut Ramon Muntaner i amb una dotació de 750€, vol reconèixer el millor treball de recerca en ciències humanes, socials o naturals que plantegi una proposta d'aplicabilitat en l'àmbit de l'educació, de la promoció turística o del territori, de la conservació i la gestió del patrimoni o en qualsevol altre i que proposi algun element o recurs que pugui contribuir al desenvolupament local, valorant-se especialment que el treball s'hagi fet en col·laboració amb un centre o institut d'estudis de recerca local o comarcal. 

L’edició 2019 ha comptat amb un total de 22 treballs presentats dins la temàtica de l’IRMU, realitzats per 31 alumnes (19 dones i 12 homes), què pertanyen a 22 centres diferents. D’aquests 22 treballs, 17 treballs han estat de 2n de batxillerat, 1 de 3r d’ESO, 2 de 4t d’ESO, 1 de 1r de Batxillerat i 1 de Cicles Formatius de Grau Superior.

Aquesta convocatòria s’inclou dintre dels Premis de Recerca Jove, convocats per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya tenen com a objectiu el foment de vocacions científiques entre el jovent.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.