AJORNADA! Jornada RACO: qualitat i visibilitat de les revistes científiques, 13 de març

AJORNADA! Jornada RACO: qualitat i visibilitat de les revistes científiques, 13 de març 10/02/2020

Aquesta activitat queda ajornada fins a nou avís. 

El pròxim divendres 13 de març es realitzarà la Jornada RACO a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (C. Del Carme, 47) a Barcelona, amb l’objectiu de treballar la qualitat i visibilitat de les revistes científiques amb la implicació del repositori d’accés obert RACO.

La intenció de RACO és contribuir a la difusió de les revistes que s'hi acullen, però també ajudar dins el que sigui possible en fer que aquestes revistes millorin en qualitat i visibilitat.

És per això que el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya, juntament amb l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans i el Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura de la Universitat de Barcelona ha organitzat la jornada RACO, amb la presentació a càrrec de Joandomènec Ros Aragonès (president de l’IEC) i Joan Gómez Pallarès (director general de Recerca de la SUR).

L'assistència a aquesta jornada és gratuïta, però està limitada a l'aforament de la sala i, en conseqüència, cal inscriure’s abans del dilluns 9 de març i cal omplir el formulari següent: https://www.csuc.cat/ca/formulari-d-inscripcio-a-la-jornada-raco-qualitat-i-visibilitat-de-les-revistes-cientifiques.

A més, es pot trobar el programa de la jornada a la següent adreça web: https://www.csuc.cat/ca/jornada-raco-qualitat-i-visibilitat-de-les-revistes-cientifiques.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.