AJORNAT! Congrés sobre la Tàpia a les Terres de Lleida 2020

AJORNAT! Congrés sobre la Tàpia a les Terres de Lleida 2020 04/02/2020

Els dies 26 i 27 de març de 2020 es durà a terme a Mollerussa el Congrés sobre la Tàpia a les Terres de Lleida 2020, organitzat per l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Centre de Recerques del Pla d’Urgell “Mascançà” i l’Associació Leader de Ponent.

L’objectiu d’aquest congrés és l’establiment d’un veritable estat de la qüestió sobre la tècnica constructiva de la tàpia a les Terres de Lleida, elaborant propostes que dibuixin el camí a seguir amb el tractament d’aquest patrimoni i, en definitiva, reivindicant les construccions de tàpia des de totes les seves vessants: arquitectònica, social, cultural, econòmica i mediambiental.

D’aquesta manera, el Congrés s’estructurarà al voltant de tres eixos temàtics:

  • Eix 1: La tàpia com a patrimoni arquitectònic.
  • Eix 2: La tàpia des del punt de vista socioeconòmic
  • Eix 3: El futur de les construccions de tàpia: usos complementaris i procés de patrimonialització.

Els investigadors i investigadores que estiguin interessats en aportar comunicacions al Congrés tenen temps fins al 1 de març de 2020 per presentar les seves propostes amb les dades requerides al següent enllaç:  http://www.latapialleida.cat/comunicacions.

Per poder participar al Congrés, cal inscriure’s prèviament mitjançant el formulari d’inscripció proporcionat per la seva web: http://www.latapialleida.cat/inscripcions.

Tanmateix, es pot consultar el programa complet del congrés al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.