“Descobrim el Segrià” a Lleida

“Descobrim el Segrià” a Lleida 28/01/2020

El passat dissabte, dia 25 de gener de 2020, l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs va acollir la jornada “La descoberta del patrimoni del Segrià” es va presentar el projecte “Descobrim el Segrià” , on també va haver una taula rodona per parlar del patrimoni segrianenc, una xerrada sobre turisme, patrimoni i educació, i un debat. Aquesta jornada es va inaugurar amb els parlaments institucionals d’Estefania Rufach, David Masot, Maria Jesús Llavero i Marina Masana, i va tenir com a principals objectius: promocionar la comarca del Segrià en el món educatiu, donar-la a conèixer des de diferents perspectives, fomentar la unitat de comarca, dibuixar itineraris educatius i donar a conèixer el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià.

El projecte “Descobrim el Segrià” es va presentar com una eina de col·laboració entre el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, els Serveis Educatius del Segrià i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. L’objectiu principal és donar a conèixer i posar en valor les potencialitats de la comarca del Segrià des d’una perspectiva històrica, social, cultural, patrimonial i natural. Es tracta, doncs, de posar en valor els diferents indrets comarcals, perquè els docents puguin organitzar visites i desenvolupar treballs i activitats relacionades amb l’entorn.

Aquest projecte va donar com a resultat la creació de la web “Descobrim el Segrià”, la qual és una proposta didàctica de les rutes i d’elements patrimonial per conèixer el Segrià i elaborar un catàleg de serveis, recursos, elements patrimonials i històrics de tot allò que en cada municipi tingui relació amb la cultura. A més, està dirigida tant a docents, com a dinamitzadors culturals, ajuntaments, operadors turístics i públic en general que tingui interès per conèixer la riquesa d’aquesta comarca.

Podeu consultar la web a: http://descobrimelsegria.cat/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.