Jornades de Memòria Històrica i Democràtica a Sant Feliu de Llobregat

Jornades de Memòria Històrica i Democràtica a Sant Feliu de Llobregat 21/01/2020

El dimecres 22 a les 19 h. al Centre Cívic Mas Lluí comencen les Jornades de memòria Històrica i Democràtica  amb una jornada sobre "el franquisme a Catalunya. Història i memòria a propòsit de la repressió franquista", amb una conferència a càrrec de la doctora Conxita Mir i Curcó (Universitat de Lleida) i la presentació "Memòria Antifranquista del Baix Llobregat" (n. 19 extraordinari) amb la historiadora Tina Merino, directora de la revista. 

El dimecres 23 a l'Ateneu Santfelieunc es realitzarà la jornada "Franquisme i l'exili santfelieunc de 1939" a càrrec de la historiadora Maribel Ollé Torrent i de l'historiador i arxiver municipal de Sant Just Desvern Jordi Amigó Barbeta.

El dimarts 28 de  gener a l'Ateneu Santfeliuenc es realitzarà la jornada "¡Ha llegado España! La política del franquisme a Catalunya (1938-1977)". Presentació del llibre a càrrec de Martí Marin Corbera, autor del llibre, doctor en història contemporània i docent a la UAB, Francesc Vilanova, historiador i profesor de la UAB, i Montse Ayats, directora de l'editorial Eumo.

Les Jornades de Memòria Històrica i democràtica són organitzades pel Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, l'Ateneu santfeliuenc, Associació per la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat i Eumo Editorial, amb la col·laboració de l' Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya,

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.