L'Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta-IECMA, Premi Fundació Bromera al Foment de La Lectura

L'Institut d'Estudis Comarcals de la Marina Alta-IECMA, Premi Fundació Bromera al Foment de La Lectura 09/01/2020

La Fundació Bromera al Foment de la Lectura reconeix la trajectòria en favor de la cultura de l'Institut d'Estudis Comarcals de la marina Alta-IECMA. La Fundació Bromera destaca els més de 600 socis i els 35 anys al servei de la cultura que han convertit a l'IECMA amb "una de les entitats més prestigioses i antigues de la província d'Alacant". L'IECMA "va nèixer al 1985 com un espai d'encontre on trobar tot tipus de treballs o d'informació cultural de i sobre la marina Alta".  

La Fundació Bromera també ha premiat a l'escriptor Joan Pla, autor de més de 60 novel.les, entre els que destaca "Mor una vida, es trenca un amor" (1981), un dels clàssics de la literatura valenciana. 

L'acte d'entrega del Premis Fundació Bromera al Foment de la Lectura es realitzarà el proper 7 de febrer a les 20.30 h al Saló Siglo XXI de l'Alcúdia. Durant l'acte de lliurament s'homanetjarà a l'escriptor, contacontes i docent Llorenç  Giménez, que ens va deixar recentment. Per aquest motiu, la gala serà presentada pels contacontes valencians Anna  Ballester i Carles Cano. 

Amb motiu de la quarta edició dels premis, la Fundació Bromera ha editat un llibre  amb un reportatge sobre sobre l'IECMA de Joan Borja, director de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d'Alacant. Aquesta publicació  també conté un perfil i una entrevista a Joan Pla, realitzada per l'escriptor Vicent Usó i un article de Carles Cano i un poema d'Anna Ballester, dedicats a Llorenç Giménez. 

Des de l'Institut Ramon Muntaner celebrem aquest guardó que reconeix la trajecctòria de l'IECMA. 

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.