Les XV Jornades d’Història i Patrimoni Cultural a Menorca, dedicades als camins menorquins i a les últimes novetats en arqueologia a la illa

Les XV Jornades d’Història i Patrimoni Cultural a Menorca, dedicades als camins menorquins i a les últimes novetats en arqueologia a la illa 10/12/2019

“Els camins de Menorca: Inventaris, recuperació i economia. Novetats d’arqueologia” és el títol de les XV Jornades d’història i Patrimoni Cultural a Menorca. Organitzades pel Centre d’Estudis Locals d’Alaior, es duran a terme a la sala d’activitats ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019.

Al llarg d’aquests tres dies, es presentaran a Alaior una quinzena de comunicacions al voltant de diferents qüestions relacionades, per una banda, amb la xarxa de camins de de Menorca, en especial des del punt de vista arqueològic i patrimonial, en què es mostraran projectes com ara el catàleg insular de camins públics o la llei de camins públics i rutes senderistes de Mallorca i Menorca, i per l’altra amb les últimes novetats en arqueologia a la illa, amb la presentació d’estudis al voltant d’una màqbara de la Mâdina Mânurka, la documentació 3D del patrimoni arqueològic de Menorca o el pla director del jaciment de Son Catlar, entre d’altres.

A més d’aquestes presentacions, també hi haurà diverses activitats complementàries, com la projecció del documental Traginada, l’esclat d’un poble, unes visites guiades a la pedrera d’en Robadones i a la Torrabla d’en Salort o la presentació del llibre La memòria industrial de Menorca.

Aquesta jornada compta amb una subvenció per a activitats de centres d’estudis de l’Institut Ramon Muntaner.

Podeu consultar-ne el programa complet al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.