La Fundació Bosch i Cardellach trasllada la seva seu

La Fundació Bosch i Cardellach trasllada la seva seu 10/12/2019

La nova seu de la Fundació Bosch i Cardellach ja és una realitat. A partir del dilluns 9 de desembre, l’entitat obre les portes al carrer d’en Font número 1 de Sabdell. Compartirà ubicació amb l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, la qual s’ha fet càrrec de l’habilitació del nou espai i que l’ha cedit a l'entitat sense contrapartida de lloguer per un temps indefinit.

La nova seu de la Fundació Bosch i Cardellach ocuparà una part de la planta baixa de l’edifici del carrer d’en Font, on hi ubicarà una sala d’actes, una sala de Juntes i els despatxos; i una part de l’altell, on s’hi trobaran les sales de reunions i un magatzem. Conservarà els mateixos horaris d’atenció al públic que tenia fins ara: De dilluns a dijous de 10 a 13h i de 16 a 21h, i divendres de 9 a 15h.

La primera activitat de la Fundació a la seva nova seu tindrà lloc el dimecres 11 de desembre, a les 7 de la tarda, i consistirà en una projecció del documental Fabra, diccionari d’un home sense biografia, organitzada per la Plataforma per la Llengua i la Fundació Vincle en el marc del cicle Pompeu Fabra.


Properament s’anunciarà la data de l’acte oficial d’inauguració de la nova Seu.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.