Publicades les actes del III Simposi de Focs Festius de la Mediterrània

Publicades les actes del III Simposi de Focs Festius de la Mediterrània 03/12/2019

El passat 24 de novembre de 2019, en el marc del IV Simposi de Focs Festius de la Mediterrània, es va presentar a Andorra la Vella les actes de l’edició anterior del Simposi, que es va dur a terme a Gandia l’any 2018 amb el títol Els sons del foc: la pirotècnia a les festes.

La publicació, editada per Afers, recull les setze ponències i comunicacions que es van presentar al Simposi i que analitzen la vinculació entre la pirotècnia i la festa, tant des del vessant històric, amb estudis sobre les sortides festives lligades a la pirotècnica a la Tarragona del segle XVIII i a la València del segle XIX, com des d’un punt de vista més actual, en especial en referència a l’adaptació a la normativa sobre l’ús de la pirotècnia festiva, la qual amenaça la seua vessant participativa. L’editor del volum és l’Eudald González i compta amb textos d’autors com Jordi Bertran, Salvador Palomar o Immaculada Cerdà, entre d’altres.

Per consultar el sumari de la publicació: https://www.irmu.org/centers/publication/602.

Per a més informació: https://editorialafers.cat/botiga/ca/actes-i-congressos/468-els-sons-del-foc-la-pirotecnia-a-les-festes-iii-simposi-de-focs-festius-a-la-mediterrania-9788416260782.html.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.