L’Associació Cultural del Matarranya i el Centre de Recerques del Pla d’Urgell “Mascançà” guardonats amb premis a la seva trajectòria

L’Associació Cultural del Matarranya i el Centre de Recerques del Pla d’Urgell “Mascançà” guardonats amb premis a la seva trajectòria 19/11/2019

Aquest mes de novembre, l’Associació Cultural del Matarranya i el Centre de Recerques del Pla d’Urgell “Mascançà” han rebut sengles guardons a la seva trajectòria.

Per una banda, l’Associació Cultural del Matarranya ha rebut el premi de cultura Mariano Nipho, promogut per l’Asociación Literaria Poiesis i la revista Compromiso y Cultura, que té com a objectiu de reconèixer l’especial dedicació de persones i entitats que duen a terme una tasca destacada en l’àmbit artístic, cultural, educatiu, esportiu i social al territori del Baix Aragó històric. L’entitat franjolina rep aquest guardó pels seus trenta anys de trajectòria a favor de la cultura local a la comarca del Matarranya. L’acte de lliurament del premi es durà a terme el proper 30 de novembre a Alcanyís.

D’altra banda, el passat 4 de novembre, al Palau d’Anglesola, la Federació Regional d’ERC de Lleida va lliurar al Centre de Recerques del Pla d’Urgell “Mascançà” el premi Victorina Vila, com a reconeixement pels deu anys de promoció de la cultura local i comarcal de l’entitat i per la seva tasca de projecció de la comarca del Pla d’Urgell a tot el conjunt de Catalunya.

Des de l’Institut Ramon Muntaner celebrem aquests guardons que reconeixen la tasca de dos centres d’estudis de la trajectòria de l’Associació Cultural del Matarranya i del Centre de Recerques del Pla d’Urgell “Mascançà” i els felicitem per aquest reconeixement.

 

Fotografia: Les estatuetes del premi Mariano Nipho. Asociación Poiesis-Compromiso & Cultura


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.