Últims dies per inscriure’s al II Congrés Internacional Els jocs en la història

Últims dies per inscriure’s al II Congrés Internacional Els jocs en la història 29/10/2019

Encara estan obertes les inscripcions al II Congrés Internacional: Els Jocs en la Història, que es durà a terme a Castelló els dies 8 i 9 de novembre de 2019, organitzat per la Universitat Jaume I, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Cultural La Tella. En aquesta ocasió, el congrés  porta com a títol “La diversitat lúdica a l’escola i al temps lliure”, i s’hi parlarà del joc en totes les seves vessants i des de diferents perspectives i disciplines.

El congrés té com a objectius comparar manifestacions lúdiques i presentar i intercanviar experiències de diferents regions i en diferents àmbits del joc com el d’oci, l’educatiu i la festa tradicional; valorar la importància del joc com un element inclusiu i imprescindible per al desenvolupament de la salut física i mental de la persona, entre altres. A tal efecte, s’estructurarà al voltant dels àmbits següents:

- Diversitat cultural i interculturalitat a través de les manifestacions lúdiques.

- Didàctica i pedagogia del joc i de les manifestacions lúdicoesportives de caràcter tradicional.

- El joc com a element inclusiu i terapèutic.

- El joc com a eina educativa en el temps lliure.

- Les manifestacions lúdicoesportives de caràcter tradicional i el joc de taula i tauler a l'educació infantil, primària i secundària.

 -El joc al llarg de la història i com a patrimoni cultural immaterial.

A més de la part més científica que tindrà lloc a Castelló aquests dies 8 i 9 de novembre, el dia 10 de novembre el poble de Sant Mateu acollirà una part més pràctica i lúdica amb el Festival Maestrat Games. En aquest cas, entitats i participants de diferents regions com la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, Catalunya o l’Aragó coordinaran jocs i tallers de birles, de pilota valenciana, etc.

El preu de la inscripció bàsica (per a estudiants, aturats, jubilats, membres de centres d’estudis i de l’AEJDT) és de 45€, mentre que la tarifa completa és de 60 €. La inscripció dona dret a l’sssistència i participació a totes les activitats del congrés, una bossa de material, les actes del congrés (*a excepció dels inscrits en la modalitat bàsica), l’assistència gratuïta a l'espectacle musical de l'auditori de Sant Mateu (cal recollir tiquet a la secretaria del congrés), el servei de traducció per a les comunicacions i conferències de divendres matí, l’autobús gratuït el diumenge 10 de novembre per a participar al 1er Festival Maestrat Games (Sant Mateu).

Més informació a: https://sites.google.com/view/jocsenlahistoria/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.