S’obre un nou període de sol·licituds per allotjar l’exposició “Patrimoni oblidat, memòria literària”

S’obre un nou període de sol·licituds per allotjar l’exposició “Patrimoni oblidat, memòria literària” 21/10/2019

L’exposició “Patrimoni oblidat, memòria literària”, produïda per la CCEPC i l’Institut Ramon Muntaner, ha visitat des de la seva inauguració el 19 de març de 2016 fins ara, un total de 43 localitats a petició dels centres d’estudis i ha generat nombroses activitats complementàries (presentacions, taules rodones, conferències, visites escolars, rutes, etc.).

En aquest moment, finalitzada la itinerància prevista amb les sol·licituds rebudes, comencem una nova etapa de programació, des del mes de novembre de 2019 fins a finals de l’any 2020.

A l’enllaç http://www.patrimonioblidat.cat/itinerancia hi trobareu la fitxa de sol·licitud d’itinerància, la fitxa tècnica, amb les mides de l'exposició, el dossier de presentació, amb informació dels continguts, i les bases de la itinerància, mentre que al document adjunt a aquesta notícia s’ha penjat la informació d’aquesta última itinerància.

Les entitats que estiguin interessades en acollir l’exposició “Patrimoni oblidat, memòria literària” poden enviar la fitxa de sol·licitud a l’adreça ccepc@iec.cat.

Per a més informació del projecte: www.patrimonioblidat.cat.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.