12ns Tallers i Jornades de Memòria Oral. 2019-2020

12ns Tallers i Jornades de Memòria Oral. 2019-2020 02/10/2019

L’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial presenta per desè any consecutiu els 11ns Tallers i Jornades de Memòria Oral. 2018-2019, un seguit d’experiències que han tingut lloc entorn d’iniciatives proposades per les entitats que en formen part o per equips de recerca del nostre país. L’Observatori proposa, així, un recorregut al llarg del territori per conèixer les vivències de moltes persones, al mateix temps personals i representatives del batec de la nostra societat.

En els darrers temps, el testimoni directe de la gent ha esdevingut una de les fonts d’informació més valuoses per als investigadors socials. La tècnica de l’entrevista, abans gairebé associada en exclusiva als antropòlegs, avui forma part dels mètodes més utilitzats en investigacions de tot tipus. La recerca a escala local ha estat singularment una de les grans beneficiades per aquest procés d’extensió.

L’Institut Ramon Muntaner, com a membre de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, col·labora amb l’organització d’aquests 12ns Tallers i Jornades de Memòria Oral, corresponents al curs 2018-2019, amb les activitats següents:

 

Presentació del llibre Recull de records de la pagesia de Terrassa, coordinat per Manel Ros (Fundació Sant Galderic)

Diumenge, 20 d’octubre de 2019 – 19.00 – Fundació Sant Galderic – Terrassa

Organitza: Associació Llibre de la Vida, Fundació Sant Galderic i Institut Ramon Muntaner

 

Presentació de la recerca Memòria ferroviària de Móra la Nova

Divendres, 8 de novembre de 2019 – 18.30 h – Sala d’actes de l’Ajuntament de Móra la Nova

Organitza: APPFI i Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Móra la Nova

 

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu el programa complet de totes les activitats dels 12ns Tallers i Jornades de Memòria Oral. 2019-2020

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.