“Quaderns de Capafonts” i “Querol”, noves incorporacions de revistes d’estudis a RACO

“Quaderns de Capafonts” i “Querol”, noves incorporacions de revistes d’estudis a RACO 17/09/2019

A través del conveni signat amb RACO, repositori de revistes científiques en català, l'Institut Ramon Muntaner segueix treballant per tal que el major número de revistes científiques dels centres d'estudis es puguin consultar en obert a través d'aquest repositori.

Com a novetat, ja estan disponibles dues revistes de centres d’estudis més. En primer lloc, hi trobem els Quaderns de Capafonts, publicació editada per l’Associació Cultural Picorandan i que té com a objectiu la divulgació de tot allò que tingui com a marc de referència el poble de Capafonts i el seu espai vital des de qualsevol branca del coneixement: el territori, les persones, els mitjans econòmics, la història, els costums, la lingüística, el material gràfic, etc. En total es poden consultar 26 números a text complet de la publicació, al següent enllaç: https://raco.cat/index.php/Capafonts.

L'altra revista disponible a RACO des d’aquest mes de setembre és Querol. Revista Cultural de la Cerdanya, editada pel Grup de Recerca de Cerdanya, una publicació de caràcter cultural, centrada bàsicament en el món cultural de la comarca de la Cerdanya i ocasionalment, del Pirineu i de Catalunya. En aquesta ocasió, a RACO s’hi han penjat a text complet els 24 números de la revista: https://raco.cat/index.php/Querol.

Per a més informació de la col·laboració de l'IRMU amb RACO: www.irmu.org/projects/raco.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.