M. Carme Jiménez, directora de l'IRMU, conferenciant de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l'Ebre

M. Carme Jiménez, directora de l'IRMU, conferenciant de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l'Ebre 10/09/2019

El passat 9 de setembre, es va dur a terme a la plaça de Gerard Vergés de Tortosa l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a les Terres de l'Ebre, presidit pel delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.

L’acte ha comptat enguany amb la participació de M. Carme Jiménez, directora de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), amb la conferència “L’onze de setembre, dels orígens a l’actualitat. L’associacionisme com a fet diferencial català” i l’actuació musical del Cor LaBinota.
 
El Govern a les Terres de l’Ebre ha apostat aquest 2019 per retre homenatge a una de les institucions més importants en la defensa i el suport a la cultura local i comarcal dels Països Catalans, ja que “enguany que celebra el seu 15è aniversari i creiem que és un bon moment per agrair-los públicament la bona feina de l’entitat, que tenim a casa nostra, ubicada al Mas de la Coixa a Móra la Nova, però que en canvi molta de la nostra gent no coneix. Així que és un petit homenatge a l’entitat, personalitzat en la seua directora, i alhora una reivindicació de la rellevància de les nostres entitats culturals, que ens ha de permetre també que l’IRMU sigui conegut més i millor a totes les Terres de l’Ebre” – explica el delegat del Govern, Xavier Pallarés.
 
Fotografia: Elena Espuny. Institut Ramon Muntaner.

No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.