L’exposició “Lingüistes al carrer”, disponible per als centres d’estudis

L’exposició “Lingüistes al carrer”, disponible per als centres d’estudis 10/09/2019

El Centre d’Estudis Lingüístics i Literaris de les Comarques Centrals dels Països Catalans (Lo CEL) i la Societat d’Onomàstica ofereixen als centres d’estudis que hi estiguin interessats l’exposició “Lingüistes al carrer”.

Aquesta mostra, que es va poder veure a l’edició del Recercat de l’any 2018, és fruit del projecte amb el mateix nom que vol posar de manifest la repercussió que els nostres gramàtics i lexicògrafs tenen en la retolació de les vies urbanes de les nostres poblacions, per tal de contribuir al coneixement, divulgació i valoració de la seua obra. L’espai d’estudi és l’àmbit de la nostra llengua, de Salses fins a Guardamar i de Fraga fins a l’Alguer.

El preu de la itinerància de l’exposició, que consta de 14 plafons desmuntables, és de 200 euros, que inclouen el desplaçament, el muntatge i l’explicació dels plafons, així com exemplars del llibre de l'exposició, amb l'estudi i les propostes didàctiques.

Tots els centres que vulguin acollir la mostra “Lingüistes al carrer” poden escriure un correu electrònic a l’adreça abuj@xtec.cat.

Per a més informació: https://www.onomastica.cat/linguistes-pel-carrer/.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.