L’Institut d’Estudis Empordanesos organitza un congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda

L’Institut d’Estudis Empordanesos organitza un congrés d’homenatge a Eduard Puig Vayreda 10/09/2019

El 17 d’abril de 2018 va traspassar l’enòleg Eduard Puig Vayreda, president de l’Institut d’Estudis Empordanesos entre 1991 i 2007. Per homenatjar la seva figura, l’entitat empordanesa ha organitzat el Congrés Des del banc del general mirant el futur, que es durà a terme els dies 4 i 5 d’octubre de 2019 a l’auditori dels Caputxins de Figueres.

L’acte s’estructura en sis taules de treball en què es debatrà sobre els principals temes que foren d’interès de l’homenatjat, i en els quals excel·lí, per acabar analitzant el moment actual i les perspectives futures de cadascun. Les taules estaran dirigides per un coordinador i hi participaran especialistes de gran qualificació i procedència diversa, alhora amics i coneixedors de la trajectòria de l’Eduard Puig.

Les temàtiques seran molt variades (vi i gastronomia, difusió musical, periodisme...), però destaca la taula dedicada als centres d’estudis locals, amb una ponència a càrrec d’Enric Saguer (Associació d’Història Rural i Universitat de Girona), i les intervencions de Narcís Figueras (Centre d’Estudis Selvatans – UOC), Joaquim Nadal (Universitat de Girona) i Aymat Catafau (Universitat de Perpinyà).

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu més informació sobre aquest congrés.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.