Ampliat el termini per presentar comunicacions al II Congrés Internacional: Els jocs en la Història

Ampliat el termini per presentar comunicacions al II Congrés Internacional: Els jocs en la Història 03/09/2019

S’ha ampliat el termini per presentar comunicacions al II Congrés Internacional: Els Jocs en la Història, que es durà a terme a Castelló els dies 8 i 9 de novembre de 2019, organitzat per la Universitat Jaume I, l’Institut Ramon Muntaner i l’Associació Cultural La Tella. D’aquesta manera, hi ha temps fins al 26 de setembre per presentar aportacions al Congrés, que en aquesta ocasió porta com a títol “La diversitat lúdica a l’escola i al temps lliure”, i en el qual es parlarà del joc en totes les seves vessants i des de diferents perspectives i disciplines. 

Els àmbits temàtics en què es pot participar són les àrees en què es divideix el congrés:

- Diversitat cultural i interculturalitat a través de les manifestacions lúdiques.

- Didàctica i pedagogia del joc i de les manifestacions lúdicoesportives de caràcter tradicional.

- El joc com a element inclusiu i terapèutic.

- El joc com a eina educativa en el temps lliure.

- Les manifestacions lúdicoesportives de caràcter tradicional i el joc de taula i tauler a l'educació infantil, primària i secundària.

 -El joc al llarg de la història i com a patrimoni cultural immaterial.

El congrés té com a objectius comparar manifestacions lúdiques i presentar i intercanviar experiències de diferents regions i en diferents àmbits del joc com el d’oci, l’educatiu i la festa tradicional; valorar la importància del joc com un element inclusiu i imprescindible per al desenvolupament de la salut física i mental de la persona, entre altres.

A més de la part més científica que tindrà lloc a Castelló aquests dies 8 i 9 de novembre, el dia 10 de novembre el poble de Sant Mateu acollirà una part més pràctica i lúdica amb el Festival Maestrat Games. En aquest cas, entitats i participants de diferents regions com la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, Catalunya o l’Aragó coordinaran jocs i tallers de birles, de pilota valenciana, etc.

Més informació a: https://sites.google.com/view/jocsenlahistoria/


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.