El Centre d’Estudis Mierencs i SSOM Santa Susanna. Orígens i Memòria, nous centres d'estudis al portal de l'IRMU

El Centre d’Estudis Mierencs i SSOM Santa Susanna. Orígens i Memòria, nous centres d'estudis al portal de l'IRMU 03/09/2019

L'Institut Ramon Muntaner continua ampliant el número de centres d'estudis que hi estan vinculats, amb la incorporació al portal del Centre d’Estudis Mierencs i de SSOM Santa Susanna. Orígens i Memòria.

La primera d'aquestes entitats, el Centre d’Estudis Mierencs, té com a objectius principals, vàlids per a tots els centres d'estudis, la preservació, l'estudi i la difusió del patrimoni històric, cultural i natural de Mieres (la Garrotxa). De la mateixa manera, el CEM també fomenta la sensibilització i la investigació sobre aquest patrimoni organitzant xerrades i actuacions que ajudin a donar-lo a conèixer i facilitant la tasca a investigadors que a la vegada hi aportaran més coneixement. En podeu consultar la fitxa al següent enllaç: https://www.irmu.org/centers/center/363.

Per la seva banda, SSOM Santa Susanna. Orígens i Memòria és una associació sense ànim de lucre establerta a aquesta població del Maresme que té com a objectiu difondre la història del municipi de Santa Susanna, mantenint-ne viva la memòria històrica i el patrimoni, tant el material com l’immaterial. La fitxa de l'associació és la següent: https://www.irmu.org/centers/center/364.

Amb aquestes dues noves incorporacions ja són 347 els centres d’estudis documentats a la base de dades de la web de l’IRMU. Recordeu que podeu consultar el mapa dels centres d'estudis de parla catalana al següent enllaç: www.irmu.org/centers/centers


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.