Els vídeos de la Jornada Les músiques de la festa del VI Festival Músiques en Terres de Cruïlla, disponibles al canal de Youtube de l’Institut Ramon Muntaner

Els vídeos de la Jornada Les músiques de la festa del VI Festival Músiques en Terres de Cruïlla, disponibles al canal de Youtube de l’Institut Ramon Muntaner 24/07/2019

El 27 d’octubre de 2018 es va dur a terme a la Sénia la Jornada Les músiques de la festa, inclosa en el VI Festival Músiques en Terres de Cruïlla, organitzat per l’Agrupació Musical Senienca, el Centre d’Estudis Seniencs i l’Institut Ramon Muntaner.

Les xerrades i actuacions de la jornada es van enregistrar i ara ja es poden visualitzar a una nova llista de reproducció del canal de Youtube de l’Institut Ramon Muntaner. En aquesta llista de distribució, doncs, podreu veure els vídeos de les conferències d’especialistes com Anaïs Falcó, Rosa Canela, Esther Roca, Marc Ballester o Juli Blasco, entre d’altres, que van parlar de qüestions com el seguici festiu, música i protocol, les músiques de la festa de Santa Tecla de Tarragona o de la Patum de Berga o les orquestres de ball, entre d’altres.

També s’hi poden veure actuacions com ara l’espectacle “Anem a cantar corrandes”, a càrrec del Cor de Mitjans i Grans de Joventuts Unides, la Banda de l’Escola de l’Agrupació Musical Senienca i Corrandes són corrandes, el ball de Mantons d’Ulldecona, acompanyat per la xaranga d’Ulldecona i la Dansa de la Sénia, a càrrec del Grup de Jota de la Casa d’Andalusia de la Sénia i els dolçainers de Joventuts Unides.

Els dies 19 i 20 d’octubre de 2019 es durà a terme un nou Festival Músiques en Terres de Cruïlla, que arribarà a la setena edició. Com en les anteriors, també inclourà una Jornada, que en aquesta ocasió es dedicarà a la relació entre la música i la dansa. Properament us informarem del programa d’aquesta nova edició.

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.