La XXIV Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona homenatjarà l’Associació d’Història Rural en el seu 20è. Aniversari

La XXIV Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona homenatjarà l’Associació d’Història Rural en el seu 20è. Aniversari 24/07/2019

El 21 de setembre de 2019, la capella del convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries hostatjarà la XXIV Trobada de Centres d’Estudis Locals i Comarcals de les Terres de Girona, que en aquesta ocasió homenatjarà l’Associació d’Història Rural en el seu 20è. Aniversari.

La Trobada començarà amb la presentació de projectes i activitats de la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana (CCEPC), de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i dels centres d'estudis, fent especial esment al projecte “Pobles abandonats. Una herència universal per al coneixement i desenvolupament del territori”. La jornada continuarà amb la conferència “Canvis socials a la regió de Girona en el segle XVIII", a càrrec de Rosa Congost, catedràtica d'Història Econòmica de la UdG  i membre de l’Associació d’Història Rural, i a la visita guiada a les instal·lacions de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries. El dinar de germanor es durà a terme al claustre del mateix convent de Santa Clara, acabant la trobada amb una visita als cortals de Castelló d’Empúries i capella de Sant Antoni dels Cortals.

Per assistir-hi, cal inscripció previa, gratuïta a l’a/e ccepc@iec.cat  i / o al tel. 93 324 85 85, ext. 131. El termini de les inscripcions acaba el 16 de setembre.

Trobareu el programa de la jornada al document adjunt a aquesta notícia.

 

Fotografia: Castelló d’Empúries. Autor: Thierry Llansades. CC BY-NC-ND 2.0.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.