L’Ens d’Associacionisme Cultural convoca la tercera edició dels Premis Antoni Carné

L’Ens d’Associacionisme Cultural convoca la tercera edició dels Premis Antoni Carné 23/07/2019

Fins al 31 d’agost hi ha temps per presentar sol·licituds a la tercera edició dels Premis Antoni Carné, convocats per l’Ens d’Associacionisme Cultural amb l’objectiu de premiar les persones o organitzacions dedicades a la difusió de l’associacionisme i la cultura popular a Catalunya.

Aquests premis, que volen homenatjar el primer president de l’Ens d’Associacionisme Cultural, s’estructuren en sis categories diferents:

- Premi BBVA  a l’Entitat de l’Associacionisme Cultural Català, que recompensarà amb 3.000€ a l’organització que hagi contribuït en la difusió de la xarxa associativa.

- Premi Previsora General al Programa, destinat a aquelles entitats que hagin organitzat un programa d'activitat durant uns quants mesos entorn un eix temàtic.

- Premi Arç Cooperativa a l’Activitat, destinat a aquelles iniciatives desenvolupades entre el setembre de 2018 i l'agost de 2019, que no han tingut continuïtat en el temps i que no superin els 10.000€ en pressupost.

- Premi Iniciativa Innovadora, que premiarà aquelles expressions artístiques contemporànies i aquelles iniciatives de funcionament associatiu on s’hagin aplicat noves pràctiques, com noves tecnologies, col·laboració amb col·lectius amb perill d’exclusió social, etc. Aquestes tres categories seran recompensades amb 1.000 € cadascuna.

- Premi Tornaveu al Mitjà de Comunicació i Premi Ens a la Persona, que vol ser un homenatge públic a aquelles persones que han contribuït a la renovació, dinamització, divulgació, i reflexió de l'associacionisme cultural.

Per a més informació: https://www.ens.cat/noticia/oberta-la-convocatria-dels-iii-premis-antoni-carn-279.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.