Els trobadors a la Corona d’Aragó, protagonistes de l’últim número dels Plecs d’història local

Els trobadors a la Corona d’Aragó, protagonistes de l’últim número dels Plecs d’història local 09/07/2019

En aquest número de juliol-agost de la revista L'Avenç trobareu una nova edició dels Plecs d'història local, suplement d'història local de la revista editat per l'IRMU i la CCEPC, que en aquesta ocasió porta per títol “Els trobadors a la Corona d’Aragó”.

Així doncs, al núm. 174 dels Plecs d'història local, coordinat per Míriam Cabré (Institut de Llengua i Literatura Catalanes - Universitat de Girona), trobarem diversos articles al voltant d'aquesta temàtica; en primer lloc, "Alfons I (1162-1196) i els trobadors", d’Isabel Grifoll (Universitat de Lleida); també "Les Corts Catalanes i els manuscrits trobadorescos", de Míriam Cabré i Sadurní martí (Institut de Llengua i Literatura Catalanes - Universitat de Girona), i finalment "L’arribada dels Cançoners Vega a la Biblioteca de Catalunya", d’Anna Gudayol (Biblioteca de Catalunya).

La secció de Patrimoni va a càrrec d’Albert Reixach Sala (Universitat de Girona), amb un article dedicat a un mapa de les corts trobadoresques. Per acabar, com en cada número, la publicació es complementa amb les habituals seccions de ressenyes, novetats bibliogràfiques i noticiari.

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu aquest nou número dels Plecs d'història local al complet. Recordeu que també podeu consultar la resta de números a text complet a RACO: www.raco.cat/index.php/Plecs

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.