El Poble-sec acull l’exposició “Espai i festa. La transformació festiva de l’espai urbà a les viles i barris de Barcelona”

El Poble-sec acull l’exposició “Espai i festa. La transformació festiva de l’espai urbà a les viles i barris de Barcelona” 09/07/2019

L’exposició “Espai i festa. La transformació festiva de l’espai urbà a les viles i barris de Barcelona”, duta a terme per la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i els Grups de Recerca Local de Barcelona, continua la seva itinerància pels diferents barris de Barcelona, recalant al Poble-sec. La mostra, acollida pel CERHISEC, es podrà visitar de l’1 al 30 de juliol de 2019 al Centre Civic El Sortidor (Pl. del Sortidor, 12. Poble-sec).

Aquesta exposició és el resultat d’una acció de recerca entorn de la tradició festiva d’ornamentar l’espai urbà barceloní en motiu del bicentenari de la Festa Major de Gràcia, celebrat el 2017. D’aquesta manera, ens ofereix una documentada i extensa panoràmica del que és i ha estat històricament, a les viles i als barris de la ciutat de Barcelona, el costum de guarnir les places i els carrers en motiu de festa. Amb un contingut eminentment visual, s’hi exposen una selecció d’imatges de guarnits festius provinents dels fons fotogràfics dels Grups de Recerca Local de la ciutat i de diversos fons privats, de la xarxa d’arxius de districte i de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Per a més informació: https://www.irmu.org/irmu/espaiifesta


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.