La XII Trobada d'entitats locals de cultura i patrimoni de la Selva, dedicada a la història del turisme a la comarca

La XII Trobada d'entitats locals de cultura i patrimoni de la Selva, dedicada a la història del turisme a la comarca 19/06/2019

El proper dissabte 22 de juny es durà a terme a la Sala Noble de la Cooperativa de Sant Hilari Sacalm la La XII Trobada d'entitats locals de cultura i patrimoni de la Selva, organitzada pel Consell Comarcal de la Selva, el Centre d'Estudis Selvatans, l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm i l'Arxiu Comarcal de la Selva.

Aquesta trobada vol promoure la interrelació entre entitats, investigadors, institucions i equipaments culturals vinculats a la comarca de la Selva, intercanviar iniciatives i projectes i donar a conèixer els treballs guardonats amb la Beca de Recerca La Selva. 

D'aquesta manera, a més de la trobada d'entitats, en aquesta dotzena edició, que porta per títol "Viatgers, excursionistes i estiuejants. Mirades diverses", es presentaran els resultats de la Beca de Recerca La Selva 2018: Viatgers i excursionistes a la Selva (1770-1936), a càrrec de l’autora Cristina Ribot, i també es durà a terme una taula rodona a propòsit de l’obra col·lectiva recent Balnearios, veraneo, literatura. Agua y salud en la España contemporánea, que comptarà amb la participació de Joaquim M. Puigvert, Narcís Figueras, Francesc Miralpeix i Anna Menció. Per acabar, es presentaran els Premis de Recerca “Les Guilleries” i el veredicte XIII Beca de Recerca La Selva 2019.

Trobareu el programa complet de la trobada al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.