Obertes les inscripcions per al 3er. Estiu Literari al Maestrat

Obertes les inscripcions per al 3er. Estiu Literari al Maestrat 04/06/2019

Els dies 8 i 13 de juliol i 2 i 3 d’agost de 2019 es durà a terme la tercera edició de l’Estiu Literari al Maestrat, una iniciativa de Maestrat Viu que té per objectiu donar a conèixer el patrimoni literari comarcal i els seus valors i els autors i autores i les obres literàries que al llarg del temps han situat el Maestrat en el panorama de la literatura catalana.

En aquesta tercera edició, l’Estiu Literari al Maestrat s’estructura en tres grans blocs: les rutes literàries, per viure la literatura sobre el terreny; el club de lectura, per deixar-se portar per la millor literatura actual; i una trobada literària, per conèixer el patrimoni literari. Els autors que es treballaran seran Fèlix Edo, Armando Vericat, Carles Salvador, Eliseu Bellés i Francesc Boix Senmartí.

Tothom que estigui interessat en assistir a qualsevol de les activitats del 3er. Estiu Literari del Maestrat té fins al 5 de juliol per formalitzar la inscripció al següent formulari. En el cas dels docents del sistema educatiu valencià, es pot participar en l’Estiu Literari al Maestrat inscrivint-se en l’activitat de formació corresponent del CEFIRE de Vinaròs.

Per a més informació: https://www.maestratviu.org/2019/06/02/estiu-literari-al-maestrat-2019/

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.