Gran èxit d’assistència a la Fira del Llibre Ebrenc i la Fira Litterarum a Móra d’Ebre

Gran èxit d’assistència a la Fira del Llibre Ebrenc i la Fira Litterarum a Móra d’Ebre 04/06/2019

Del 30 de maig al 2 de juny s’ha celebrat a Móra d’Ebre la 16a. Fira del Llibre Ebrenc i l’11a. Fira Litterarum d’espectacles literaris, amb un augment notable de participació respecte les edicions anteriors i el programa “Llibre Ebrenc Internacional”, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner i la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, que han portat una desena d’estudiants d’universitats internacionals que tenen lectorat de llengua i literatura catalana, com a novetat principal.

La Fira del Llibre Ebrenc ha mantingut la ubicació estrenada l’any passat, amb una carpa instal·lada a la Plaça de Dalt en què quatre llibreries del territori (Bassa de Móra d'Ebre, El Núvol de Móra la Nova, Viladrich de Tortosa i Guaix d’Amposta), a més de l’Institut Ramon Muntaner, han venut més de 2.000 volums, un 10% més de vendes respecte l’edició anterior. Al llarg d’aquests dies, la fira també ha acollit presentacions de llibres d’una trentena d’autors ebrencs, la Jornada del Llibre Ebrenc, dedicada als dietaris i llibres de memòries, o un cafè amb M. Carme Roca i Jesús M. Tibau.

Pel que fa a Litterarum, aquesta onzena edició, la primera després d’haver rebut el Premi Nacional de Cultura, ha acabat amb xifres rècord: 4.500 espectadors, un 15% més que l’any passat, a més d’obres en què s’ha penjat el cartell d’aforament complet i una vintena d’espectacles en què hi ha hagut una mitjana de més de 100 espectadors.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.