Jornada. La recerca local i el restabliment de la Barcelona democràtica

Jornada. La recerca local i el restabliment de la Barcelona democràtica 13/05/2019

El Born Centre de Cultura i Memòria serà l’escenari el proper 1 de juny de la Jornada La recerca local i el restabliment de la Barcelona democràtica, organitzada per l’Institut dels Passats Presents i l’Arxiu Municipal de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner, la CCEPC i la Fundació Carles Pi i Sunyer.

Sota la direcció de Ricard Vinyes i Joan Borràs, aquesta jornada vol donar a conèixer les contribucions i els estudis sobre memòria històrica dels barris corresponents al període del restabliment dels ajuntaments democràtics l’any 1979. Les sessions seran una oportunitat per posar en comú les experiències dels centres de recerca i els investigadors així com els recursos municipals en matèria d’arxius al servei de la ciutat.

La jornada comptarà amb la participació de nombrosos membres de centres d’estudis locals de Barcelona i s’estructurarà al voltant de diverses taules rodones i debats que tractaran temes com els recursos documentals sobre la Barcelona de l’entorn de 1979, les lluites socials i drets dels col·lectius o la defensa i recuperació del patrimoni, entre d’altres.

La inscripció, gratuïta, a la jornada, es pot dur a terme fins al 29 de maig a l’adreça electrònica arxcap@bcn.cat.

Trobareu el programa definitiu de la jornada al document adjunt a aquest arxiu.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.