Presentació de les actes de la I Jornada sobre historiografia local, dedicada a la 2a. República

Presentació de les actes de la I Jornada sobre historiografia local, dedicada a la 2a. República 13/05/2019

El proper dimarts 28 de maig, a les sis de la tarda, es presentarà a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, a Lleida la publicació La Segona República: Balanç historiogràfic des dels estudis locals, editada per Editorial Afers, junt amb l’Institut Ramon Muntaner i la CCEPC. La presentació anirà a càrrec de Jaume Barrull, de la Universitat de Lleida.

Aquesta publicació, coordinada per Ramon Arnabat, Òscar Jané i Carles Santacana, enceta la col·lecció “Historiografia Local” de l’Editorial Afers, recollint les aportacions a la I Jornada sobre historiografia local, organitzada per la CCEPC, l’Institut Ramon Muntaner i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, en què es van tractar diversos àmbits de la Segona República des dels estudis locals (els corrents polítics, el poder local, les dones, la premsa local, transmissió i moviment d’idees, cultura, associacionisme, ensenyament i conflictivitat social) de la mà d’historiadors com Arnau Company, Meritxell Ferré, Josep M. Figueres, Antonio Calzado, Enric Pujol, Xavier Ferré, Cèlia Cañellas i Manel López.

Per a més informació i adquisicions: http://editorialafers.cat/botiga/ca/historiografia-local/455-la-segona-republica-balanc-historiografic-des-dels-estudis-locals-9788416260683.html.

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.