Inauguració de l’exposició “Petjades de dones. La Vall d’Albaida”

Inauguració de l’exposició “Petjades de dones. La Vall d’Albaida” 07/05/2019

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) va crear l’any 2018 un grup de treball format bàsicament –però no només- per dones, amb l’objectiu de capbussar-se en la visió que, des de la perspectiva de gènere i des d’una visió diacrònica, es podia tenir sobre diverses qüestions bàsiques per a la nostra societat actual.

Després de les Jornades Pas de Dona: les dones de la Vall d’Albaida ahir, hui i despús-demà organitzades l’any 2018, aquest grup de treball endega un altre projecte, l’exposició “Petjades de dones. La Vall d’Albaida”. Aquesta mostra recull les biografies de dotze dones de la comarca, que ja no viuen, seleccionades pel propi grup de treball. Cadascuna de les protagonistes de l’exposició és d’un poble diferent de la Vall d’Albaida. Les característiques d’aquestes persones són ben diferents les unes de les altres: hi ha personalitats acadèmiques rellevants, altres que només han tingut una rellevància local, artistes, activistes socials i polítiques, docents, comares, fins i tot una persona considerada beata per l’església catòlica i en procés de santificació.

L’exposició s’inaugurarà el divendres 10 de maig a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de la Cultura de Castelló de Rugat, on es podrà visitar fins al 25 de maig.

La mostra “Petjades de dones. La Vall d’Albaida” està previst que sigui itinerant, per la qual cosa es podrà visitar a diverses poblacions de la comarca.

Per a més informació: http://ieva.info/?p=1217.  


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.