Nou vermut de les fundacions de cultura de la Coordinadora Catalana de Fundacions, dedicat a l’impacte social dels projectes culturals

Nou vermut de les fundacions de cultura de la Coordinadora Catalana de Fundacions, dedicat a l’impacte social dels projectes culturals 07/05/2019

Des de la Coordinadora Catalana de Fundacions se celebren uns vermuts, entesos com un espai de coneixement, networking i aprenentatge sobre els temes que interessen a les fundacions d’àmbit cultural.

El proper dimarts 14 de maig se celebrarà una nova edició d’aquests vermuts, dedicada a l’impacte social dels projectes culturals. Tenint en compte l’intent constant de les fundacions culturals de posar en valor la cultura i de reivindicar la seva centralitat en la construcció de l'estat del benestar, es parlarà de la necessitat que té el sector cultural d’aprendre eines i metodologies per a poder explicar no solament la seva activitat sinó el seu impacte en tots els àmbits de la societat.

El vermut comptarà amb la presència de Pere-A. Fàbregas, president de la CCF; Isabel Custodio, consultora en Impacte Social; Alba Tosquella, directora de Comunicació de la Fundació Catalunya-La Pedrera i de Marta Esteve, presidenta de la Comissió de Cultura de la CCF.

Aquesta activitat es durà a terme el 14 de maig, de deu del matí a les dues de la tarda a la seu de la Coordinadora Catalana de Fundacions a Barcelona.

Més informació i inscripcions a aquest enllaç.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.