Ja es poden presentar comunicacions a les VII Jornades d’Estudis del Segrià. El Segrià a Estudi

Ja es poden presentar comunicacions a les VII Jornades d’Estudis del Segrià. El Segrià a Estudi 29/04/2019

El proper 16 de novembre de 2018 està prevista la celebració de les Setenes Jornades d’Estudis sobre el Segrià, organitzades pel Centre d’Estudis Comarcals del Segrià. En aquesta ocasió, les jornades es duran a terme a Puigverd de Lleida, coorganitzades amb l’Ajuntament d’aquesta població segrianenca. Les jornades volen ser una trobada de caràcter científic on diversos investigadors i estudiosos exposaran públicament els seus estudis al llarg del dia. L’acte serà obert a tot el públic que lliurement podrà entrar, asseure’s a escoltar les exposicions i intervenir en els debats.

Com en les edicions anteriors, la temàtica de les Jornades és de caràcter miscel·lani, per la qual cosa s’hi podran presentar comunicacions al voltant qualsevol disciplina científica i amb estudis de qualsevol tema que tinguin el Segrià o algun dels seus pobles com a marc geogràfic. La data límit per presentar propostes de comunicació és el 30 de juny. El dia 5 de juliol es comunicarà als aspirants si han estat acceptades les seves propostes i ja podran començar a treballar en la seva comunicació, que presentaran el dissabte 16 de novembre.

Si voleu presentar una proposta de comunicació només us heu de descarregar la butlleta que trobareu a l’enllaç https://centrestudiscomarcalsegria.wordpress.com/2019/04/25/crida-de-comunicacions-vii-el-segria-a-estudi/, omplir-la i enviar-la al correu del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià (cec.segria@gmail.com). 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.