Crida a la participació del Dia de l’Associacionisme Cultural 2019

Crida a la participació del Dia de l’Associacionisme Cultural 2019 10/04/2019

Des del 2014, el dia 4 de juny se celebra el Dia de l’Associacionisme Cultural, amb l’objectiu de posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. Des de llavors, la Generalitat de Catalunya impulsa una sèrie d’activitats de jornades obertes a entitats culturals (centres d’estudis, ateneus, casals, etc.), per tal d’acostar els ciutadans als equipaments culturals gestionats per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

Aquest 2019, les dates de celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural s’han ampliat i les activitats es podran celebrar de l’1 al 10 de juny.

Des de l’Institut Ramon Muntaner animem els centres i instituts d’estudis locals i comarcals de Catalunya a què participin a les Jornades de Portes Obertes del Dia de l’Associacionisme Cultural. El formulari d’inscripció al #DASC2019 el trobareu a l’enllaç http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/03_associacionisme/05_Dia-Associacionisme/form/. El termini per inscriure-hi les activitats acaba el 20 de maig.

El Departament de Cultura farà difusió de les propostes rebudes a través dels seus canals habituals: xarxes socials, pàgina web, mapa interactiu, etc., a més de l’etiqueta #DASC2019 per tal de difondre les activitats del Dia de l’Associacionisme Cultural a les xarxes socials, a través de la qual també se’n podrà fer una cerca a l'Agenda Cultural del Departament de Cultura.

Per a més informació: http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/dgcpt/03_associacionisme/05_Dia-Associacionisme/.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.