El mNACTEC i l’IRMU convoquen el nou ajut de recerca Francesc Salvà i Campillo 2019

El mNACTEC i l’IRMU convoquen el nou ajut de recerca Francesc Salvà i Campillo 2019 26/03/2019

L'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), a partir del conveni de col·laboració a partir del qual també s’ha creat la nova línia d’ajuts a projectes de patrimoni industrial, han obert una nova convocatòria: l’Ajut de recerca Francesc Salvà i Campillo 2019. Un ajut únic dotat amb 4.000 euros al qual poden optar els treballs de recerca històrica i/o patrimonial sobre els diferents àmbits que configuren el patrimoni, la història i la cultura industrial, científica i tècnica de Catalunya.

Aquesta convocatòria prioritza els estudis i recerques inèdits que treballin els diferents àmbits d’aquest patrimoni científic, tècnic i industrial que permetin aprofundir en la seva incidència social, històrica, econòmica, tecnològica... al llarg dels segles XVIII a XX, així com les propostes de protecció, restauració i posada en valor patrimonial. També tindrà present de manera positiva que la proposta estigui avalada per un centre d’estudis d’àmbit local i comarcal, i per un professor o grup de recerca universitari, així com també valorarà l’interès científic del projecte, l’interès de protecció i recuperació patrimonial, la metodologia de treball, els objectius  a assolir, la seva incidència i repercussió social, pública i patrimonial, entre altres aspectes.

Els investigadors interessats a presentar la seva sol·licitud ho poden fer de manera individual o col·lectiva fins al dia 15 de juliol de 2019, a la seu de l’IRMU.

Les bases d'aquesta convocatòria es poden consultar a l'enllaç https://www.irmu.org/irmu/call/207


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.