Caramella celebra el seu vintè aniversari amb unes jornades

Caramella celebra el seu vintè aniversari amb unes jornades 26/03/2019

 Aquest 2019, la revista Caramella celebra el vintè aniversari, i quaranta números, amb les jornades “La cultura popular, ara i ací”, que van donar el tret de sortida el passat 23 de març a Barcelona.

Aquestes jornades tenen com a objectiu obrir un debat sobre què s’entén per cultura popular, potenciar el vincle entre totes les persones que fan la revista i, a més, celebrar els 20 anys de trajectòria de la publicació.

La primera sessió de les jornades es va dur a terme el passat 23 de març a Barcelona, amb el neofolkore com a cultura de masses i consum com a eix temàtic, i continuaran a la ciutat de València el 30 de març, amb la taula rodona “La cultura popular mediada: ensenyament, museus, patrimoni i mitjans de comunicació”, en què hi participaran Alexandre Bataller, Joan Seguí, Raquel Ferrero i Pau Benavent, amb la moderació de Lluís-Xavier Flores. L’última sessió d’aquestes jornades es durà a terme el 6 d’abril a Palma, amb la taula rodona “Cultura popular: patrimoni, identitat i transformació social”, moderada per Montserrat Solà i la participació de Miquel Sbert, Andreu Ramis i Sàgar Malé.

Les jornades són obertes i gratuïtes, però es recomana inscripció prèvia a l’enllaç https://bit.ly/2GCogGn.

Per consultar-ne el programa definitiu: http://www.revistacaramella.cat/jornades_40numeros/.  


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.