Enquesta sobre els fons documentals patrimonials d’associacions

Enquesta sobre els fons documentals patrimonials d’associacions 15/02/2019

El proper 1 de juny de 2019 se celebrarà a l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat a Sant Feliu de Llobregat la Jornada d’Arxius i Associacionisme Cultural, emmarcada en el Dia de l'Associacionisme Cultural i del Dia Internacional d’Arxius.

Aquesta jornada vol ser un punt de trobada entre arxius i entitats sense ànim de lucre que tenen fons documentals d’alt interès i desitgen millorar el tractament, conservació i difusió dels seus fons patrimonials.

D’aquesta manera, la primera part d’aquesta jornada consistirà en la presentació de la diagnosi dels fons documentals de què disposen les entitats del país. Per aquest motiu, us fem arribar l’enllaç https://www.e-encuesta.com/s/p8qxaA_L0oa5PbctBXVJcA/ a una enquesta amb 12 preguntes que servirà per a recollir les dades essencials i fer una panoràmica global. Tot i que es demanava respondre l’enquesta abans del 15 de febrer, s’ha ampliat el termini fins al dia 22 de febrer.

Al document adjunt a aquesta notícia trobareu la carta del Departament de Cultura demanant la col·laboració dels centres d’estudis en aquesta enquesta.

 

Fotografia: Archives. Marino González. CC BY NC ND 2.0. Font: Flickr.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.