Nova edició de l’exposició de projectes de centres d’estudis al Recercat: crida a la participació

Nova edició de l’exposició de projectes de centres d’estudis al Recercat: crida a la participació 12/02/2019

En les edicions del Recercat dels anys 2017 i 2018, que es van dur a terme a Reus i a Manresa, l’Institut Ramon Muntaner va realitzar una mostra de pòsters de projectes duts a terme per centres d’estudis dels territoris de parla catalana, per tal de donar a conèixer la tasca de recerca i divulgació en l’àmbit local i comarcal d’aquestes entitats.

Davant de l’èxit d’aquesta proposta, des de l’Institut Ramon Muntaner tornem a oferir als centres d’estudis la possibilitat d’enviar-nos informació del projecte vinculat a l’entitat que se seleccioni, per tal que des de l’IRMU produïm uns pòsters-lones de 100 X 70 cm per tal de crear una exposició a l’interior de la carpa del Recercat. Un cop finalitzi la jornada, els centres d’estudis es podran emportar el pòster amb el compromís que el tornin a facilitar per a la propera edició.

Els centres d’estudis que estiguin interessats a participar-hi han de fer arribar a l’IRMU un document de Word en què s'hi indiqui el títol del projecte, la descripció (d'un total de 3.500 caràcters amb espais), 5 imatges en format .jpg, indicant-ne una petita descripció i el fons de procedència de cadascuna, i els logos que hi hagin d’aparèixer. El text haurà d’haver estat corregit lingüísticament.

Totes les entitats que estiguin interessades en realitzar aquest pòster, caldrà que envieu dita informació, amb les imatges i els logos, a l'adreça pineda@irmu.org abans del dilluns 25 de març de 2019.

Aquesta convocatòria està oberta a tots els centres d’estudis i no té cap cost per a les entitats.

A l'enllaç http://www.irmu.org/projects/recercat/7 podeu consultar els pòsters de projectes de centres d'estudis que es van presentar en les edicions anteriors.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.