Anna Bustins lliura a l’Institut Ramon Muntaner les còpies de la seva litografia Cessabit, guanyadora del II Premi d’Obra Gràfica Recercat

Anna Bustins lliura a l’Institut Ramon Muntaner les còpies de la seva litografia Cessabit, guanyadora del II Premi d’Obra Gràfica Recercat 12/02/2019

La jove Anna Bustins Viñals ha lliurat aquest tarda a la presidenta de l’Institut Ramon Muntaner i directora general de Cultura popular i associacionisme cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, M. Àngels Blasco, i a una representació de membres del patrona de l’Institut, un total de 10 còpies de la seva litografia Cessabit. Bustins va guanyar amb la seva creació la segona edició del Premi d'Obra Gràfica Recercat, convocat per l’IRMU i per la Fundació Privada Mútua Catalana, per a escollir l’obra artística que es convertirà en el guardó a la Persona dels Premis Recercats. Els Premis Recercat són uns reconeixements, concedits també per l’IRMU, que es lliuren en el marc de la Jornada de Cultura i Recerca Local, Recercat.

La primera litografia d’aquesta obra es lliurarà en el marc de la XV Jornada de Cultura i Recerca Local, Recercat, que se celebrarà el pròxim mes de maig a la ciutat de Cervera. Fins a l’any 2018 el guardó que s’atorgava a les persones distingides amb els Premis Recercat, era la litografia Landscape de l’artista tortosina Pilar Lanau. Lanau va ser la guanyadora de la primera edició del Premi d’Obra Gràfica Recercat que es va convocar l’any 2011.

Pel que fa al Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local és una trobada organitzada anualment per l’IRMU a la ciutat que ostenta el títol de Capital de la Cultura Catalana. Pretén ser un punt de trobada, de debat i d’intercanvi d’idees i de projectes entre els instituts i centres d’estudi de tots els territoris de parla catalana, i un aparador de tota la tasca que realitzen aquestes entitats al llarg de l’any. Un dels principals actes d’aquesta jornada són els seus premis que pretenen distingir la trajectòria d’una entitat i d’una persona del món dels instituts i centres d’estudis.

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.