El núm. 172 dels Plecs d'història local, dedicat a la forja de la identitat local a l’època contemporània

El núm. 172 dels Plecs d'història local, dedicat a la forja de la identitat local a l’època contemporània 05/02/2019

Aquest nou número els Plecs d'història local, suplement d'història local de la revista L'Avenç editat per l'IRMU i la CCEPC, porta per títol “Ciutats imaginades. La forja de la identitat local a l’època contemporània" i està coordinat per l’historiador David Cao Costoya. El primer article del dossier, signat per Quintí Casals Bergés, es dedica a la identitat contemporània bicefàlica de Lleida, mentre que Agustí Agramunt Bayerri, en el segon article, parla de Tortosa i el passat dissenyat. Per la seva banda, Enric Pujol centra la seva intervenció en el cas de Figueres.

En aquesta ocasió, Albert Bacells i González és qui s'encarrega de l'apartat de patrimoni, amb el text "Memòria i ciutadania. Els monuments commemoratiu". El número es complementa amb les habituals seccions de ressenyes i novetats bibliogràfiques i el noticiari.

Aquest número dels Plecs d'història local suplementa el número 454 de la revista L'Avenç. En el document adjunt a la notícia trobareu el pdf complet dels Plecs d'història local 172.

També podeu consultar aquest número i els anteriors al següent enllaç: www.irmu.org/projects/plecs

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.