Nova edició de la trobada Universitat de València – Institut d’Estudis Comarcals

Nova edició de la trobada Universitat de València – Institut d’Estudis Comarcals 28/01/2019

El proper 15 de febrer es durà a terme a la Sala Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València la Trobada 2019 Universitat de València – Institut d’Estudis Comarcals. La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i la Federació d’Instituts d’Estudis Comarcals (FIECOV) organitzen aquesta trobada anual per vuitena vegada, en aquesta ocasió amb un format de jornada centrada en els reptes futurs de la vertebració territorial de la Comunitat Valenciana.

La jornada pretén abordar qüestions d’especial actualitat territorial, tals com a projectes i alternatives, comarcalització, territori i ocupació, despoblació i món rural, etc. des de diferents punts de vista, en concret a partir de conferències i taules redones on s’arreplega la visió acadèmica, la polític-institucional i la de la societat local.

A més de diferents professors de la Universitat de València i representats polítics locals del País Valencià, a la trobada hi participaran membres de l’Institut d’Estudis Territorials del Caroig, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, el CEIC Alfons el Vell, l’Institut d’Estudis Comarcals de la Hoya de Boñol – Chiva, l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta i l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Horta Sud.

Tothom que vulgui assistir a la trobada s’hi pot inscriure gratuïtament a l’enllaç http://projeccio.uv.es. Es lliurarà certificat d’assistència.

Trobareu el programa complet de la trobada al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.