La Fundació PuntCat llança una convocatòria oberta d’ajuts a projectes que tinguin contingut o estructura digital

La Fundació PuntCat llança una convocatòria oberta d’ajuts a projectes que tinguin contingut o estructura digital 22/01/2019

El proper 28 de gener la Fundació puntCAT obre la convocatòria de projectes amb contingut o estructura digital que tinguin ambició disruptiva, tracció col·laborativa o caràcter estratègic. Els projectes presentats hauran de pertànyer a l’àmbit TIC, al de llengua, cultura i societat o bé a serveis i infraestructures estratègiques. La recepció de projectes finalitzarà el 28 de març.

La convocatòria està dirigida a entitats o institucions públiques o privades sense ànim de lucre amb seu al territori de parla catalana i que siguin propietaris d’un domini .cat amb continguts en català.

Els projectes podran optar a dues categories d’ajuts en funció de la seva durada. Els projectes amb durada d’un any podran tenir una dotació de fins a 50.000€, mentre que els de durada quadrimestral optaran a un màxim de 15.000€. El nombre d’ajuts concedits per categoria dependrà del nombre de sol·licituds seleccionades amb un límit de 160.000€ pel total de projectes.

A la web de la Fundació PuntCat trobareu les bases de la convocatòria.

Per a més informació: www.fundacio.cat.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.