El CoNCA obre la convocatòria als Premis Nacionals de Cultura 2019

El CoNCA obre la convocatòria als Premis Nacionals de Cultura 2019 15/01/2019

Aquest mes de gener s'ha obert la convocatòria dels Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2019, que obre el procés de presentació de candidatures a les associacions o entitats culturals relacionades amb activitats artístiques o culturals.

Els Premis Nacionals de Cultura, que atorga el CoNCA des de l'any 2009, són la distinció més important en el camp de la cultura a Catalunya. Aquests premis vindiquen la creativitat com a veritable símbol d'un país amb dinamisme cultural que pren la cultura com a part constitutiva de la seva personalitat i identitat històrica. Cultura i societat civil són, per a Catalunya, un eix de passat, present i futur.

Poden ser candidats als Premis Nacionals de Cultura aquelles persones, entitats o institucions de qualsevol àmbit territorial que siguin mereixedores d'un reconeixement institucional per la seva contribució singular a la cultura catalana i al seu enaltiment.

Totes les associacions o entitats culturals interessades en presentar candidatures als Premis Nacionals de Cultura, tenen temps fins al 5 de febrer per fer arribar propostes al CoNCa.

Per a més informació: http://conca.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/premis-nacionals-de-cultura/bases-i-convocatoria/#bloc5.

 

 


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.