Represa del butlletí d’informació del Carnet Recercat

Represa del butlletí d’informació del Carnet Recercat 08/01/2019

El carnet Recercat per als socis dels centres d'estudis és una iniciativa de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i de l'Institut Ramon Muntaner que té com a objectiu crear un element que ens identifiqui com a col·lectiu i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura.

Aprofitant la renovació d’aquests carnets, a partir de la setmana que ve es recuperarà el butlletí mensual del Carnet Recercat, a través del qual anirem informant dels diferents avantatges que atorga el carnet Recercat. A més, al newsletter setmanal també anirem indicant les novetats respecte aquest carnet.

Si voleu tenir el carnet Recercat, contacteu amb el vostre centre d’estudis per a què ens comuniquin les vostres dades per a proporcionar-vos-el. Les vostres dades identificatives formaran part d’un fitxer, titularitat de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) per a tenir el control dels carnets confeccionats, actualització, baixes, i que ens permetrà realitzar estadístiques referents al nombre de socis que gaudeixin del carnet.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.