La jove Anna Bustins guanya el II Premi d’Obra Gràfica Recercat de l’Institut Ramon Muntaner

La jove Anna Bustins guanya el II Premi d’Obra Gràfica Recercat de l’Institut Ramon Muntaner 19/12/2018

L’obra «Cessabit» de l’autora Anna Bustins Viñals, formada en l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat i en la IDEP BARCELONA Escuela Superior de Imagen y Diseño (UAO), s’ha emportat el II Premi d'Obra Gràfica Recercat, convocat per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i per la Fundació Privada Mútua Catalana, amb una dotació de 1.500€. Aquesta obra, realitzada en la tècnica de la litografia, es lliurarà com a guardó a partir de l’any 2019 i durant cinc edicions seguides en la modalitat de Persona en els Premis Recercat. Els Premis Recercat, convocats també per l’IRMU, es lliuren en el marc de la Jornada de Cultura i Recerca Local, Recercat. Aquesta jornada, el 2019, se celebrarà al mes de maig a Cervera.

Fins aquest 2018, el guardó que es lliurava a les persones distingides amb els Premis Recercat, era la litografia «Landscape», de l’artista tortosina Pilar Lanau. Lanau va ser la guanyadora de la primera edició del Premi d’Obra Gràfica Recercat que es va convocar l’any 2011.

Pel que fa al Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, és una trobada organitzada anualment per l’IRMU en el marc de la ciutat que ostenta el títol de Capital de la Cultura Catalana. El Recercat pretén ser un punt de trobada, de debat i d’intercanvi d’idees i de projectes entre els instituts i centres d’estudi de tots els territoris de parla catalana, a més d’un aparador per a mostrar a la societat en general tota la tasca, recerca i activitats que realitzen aquestes entitats al llarg de l’any. Un dels principals actes d’aquesta jornada són els seus premis que pretenen distingir la trajectòria d’una entitat i d’una persona del món dels instituts i centres d’estudis.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.