La Diputació de Girona aprova les bases per a subvencions adreçades a centres d’estudis de les comarques gironines

La Diputació de Girona aprova les bases per a subvencions adreçades a centres d’estudis de les comarques gironines 11/12/2018

La Diputació de Girona ha aprovat les bases específiques per a subvencions adreçades a centres d’estudis locals i comarcals de les comarques gironines. Aquestes subvencions s’adrecen a l’edició de treballs de recerca i a activitats culturals i científiques que es duguin a terme entre el 15 de novembre de 2018 i el 15 de novembre de 2019.

Les edicions objecte de subvenció són les revistes científiques, les actes de reunions científiques i les monografies publicades pels centres i instituts d’estudis locals i comarcals que compleixin els requisits següents: tenir un mínim de 48 pàgines, que siguin comerciables mitjançant llibreries o altres punts de venda i que incloguin el corresponent número d’ISSN o ISBN. L’import màxim de cada subvenció és de 5.000€. Les bases d’aquestes subvencions a publicacions es poden consultar a l’enllaç https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2018/235/2018235010479.pdf.

Pel que fa a les activitats, poden ser de diverses modalitats: a) activitats de projecció de la recerca (jornades, congressos, seminaris, etc.); b) activitats de dinamització cultural (itineraris, rutes, excursions o visites guiades, etc.); c) cursos i cicles de conferències, i d) difusió per mitjans digitals i comunicació pública de la recerca i de les activitats culturals i científiques dels centres. En aquest cas, la quantia màxima de la subvenció és de 3.000€. Les bases d’aquestes subvencions a activitats es poden consultar a l’enllaç https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2018/235/2018235010500.pdf.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.