El llegat de les dones, protagonista de les IX Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat

El llegat de les dones, protagonista de les IX Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat 20/11/2018

El proper 30 de novembre tindrà lloc a la Torre de la Creu de Sant Joan Despí la novena edició de les Jornades de Patrimoni del Baix Llobregat, organitzades pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, entre d’altres entitats i institucions. En aquesta ocasió, la jornada, que porta per títol “El llegat de les dones”,  té un doble objectiu: donar eines per posar en valor el patrimoni vinculat a l’activitat de les dones i per generar un discurs no androcèntric del patrimoni que tenen les nostres ciutats i viles.

La jornada s’estructurarà al voltant de dus ponències, a càrrec de la historiadora Isabel Segura i de Mercè Tatger, caredràtica de Didàctica de la Universitat de Barcelona; d’un diàleg, amb les intervencions de la historiadora de l’art i cap de l’Arxiu Municipal de Sant Joan Despí Montserrat Duran; M. Luz Retuerta, directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, i també d’Isabel Segura i Mercè Tatjer, i del taller “Eines i experiències per visibilitzar el llegat de les dones”, a càrrec de Laia Coma. La jornada es tancarà amb una ruta de dones de Sant Joan Despí, a càrrec del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

A més, també cal destacar que la jornada s’emmarca en l’Any Jujol 140, per la qual cosa també comptarà amb una presentació del projecte a càrrec d’Àlex Medrano, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

La inscripció a la jornada, gratuïta, es pot formalitzar a través del formulari en línia que trobareu a l’enllaç http://www.elbaixllobregat.cat/formulari/9JornadesPatrimoni.

Podeu consultar el programa complet de la jornada al document adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.