El patrimoni cultural immaterial, al dossier del nou número dels Plecs d’història local

El patrimoni cultural immaterial, al dossier del nou número dels Plecs d’història local 14/11/2018

Els Plecs d'història local, suplement d'història local de la revista L'Avenç editat des de 2007 per l'Institut Ramon Muntaner i la CCEPC, arriba al número 171 amb un dossier dedicat al patrimoni cultural immaterial.

D’aquesta manera, el dossier, coordinat per M. Carme Jiménez i Elena Espuny, de l’IRMU, recull diversos articles, com el signat per Rafel Folch Monclús (Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme), que analitza l’estat de la qüestió del patrimoni etnològic i immaterial a Catalunya. Andreu Ramis Puig-gròs (Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears) dedica el seu article a l’emergència del patrimoni cultural immaterial a les Balears, mentre que el treball al voltant del País Valencià va a càrrec de Jorge Cruz Orozco (Museu Valencià d’Etnologia). El número es completa amb l’apartat de patrimoni, amb un article de Roger Costà (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya) sobre les Zones d’Interès Etnològic, i els acostumats apartats de ressenyes i novetats bibliogràfiques i noticiari.

Des d'aquesta notícia us podreu descarregar el text complet d'aquest número.

Recordeu, també, que trobareu la resta de números dels Plecs d'història local a la web de la revista: http://irmu.org/projects/plecs i a la de RACO: https://www.raco.cat/index.php/Plecs.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.