Les III Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya inclouran un memorial a Oriol Mercadal

Les III Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya inclouran un memorial a Oriol Mercadal 14/11/2018

La tercera edició de les Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya, organitzades pel Grup de Recerca de Cerdanya, l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya, la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Puigcerdà, el Consell Comarcal de la Cerdanya i el Museu Cerdà, es durà a terme els dies 17 i 18 de novembre a aquest museu de Puigcerdà. En aquesta ocasió, les jornades inclouran un memorial Oriol Mercadal, en record a aquest arqueòleg i historiador traspassat l’any passat, director del Museu Cerdà des de principis dels anys 90.

El dissabte 17 de novembre, la jornada s’estructurarà al voltant de dues conferències: “Rossend Arús Arderiu, el compromís de fer de Das, de Cerdanya... de Catalunya, un país de primera”, a càrrec de Joaquim Colominas Ferran (UB) i “La creació d’una xarxa d’espais naturals protegits dels Pirineus: El projecte GREEN, una oportunitat de futur”, a càrrec de Jordi Garcia Petit (Parc Natural del Cadí-Moixeró), a més de la presentació d’una trentena de comunicacions incloses en els àmbits d’arqueologia, patrimoni, història i medi natural, sempre dedicades a la comarca de la Cerdanya.

El diumenge 18 es dedicarà al Memorial Oriol Mercadal, que començarà a les onze del matí al mateix Museu Cerdà.

L’assistència a les III Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya i a l’acte d’homenatge a Oriol Mercadal és lliure i oberta a tothom.

Trobareu el programa complet de les jornades a l'arxiu adjunt a aquesta notícia.

Descarrega document
No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.