Alcoletge acull les VI Jornades d’Estudis del Segrià

Alcoletge acull les VI Jornades d’Estudis del Segrià 13/11/2018

El dissabte 17 de novembre, Alcoletge acollirà la sisena edició de les Jornades d’Estudis del Segrià, organitzades pel Centre d’Estudis Comarcals del Segrià i que volen servir de punt de trobada per conèixer les últimes investigacions al voltant de la societat, la cultura, el territori i el medi ambient a la comarca del Segrià.

Al llarg de la jornada està previst que s’hi presentin una vintena de comunicacions, dedicades a temes tan diversos com els estrangers a la Lleida de finals del segle XVIII, les Missions de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya al Segrià o els castells i fortificacions del Segrià, entre d’altres, i que l’any vinent es recolliran en el sisè volum de la revista Shikar, editada pel mateix centre d’estudis organitzador.

La jornada es complementarà amb la presentació de la Guia de Ponent, a càrrec del seu autor, Quintí Casals, i amb una visita guiada al poble d’Alcoletge.

L’acte és obert a tothom prèvia inscripció a l’adreça cec.segria@gmail.com. A l’hora d’inscriure-s’hi, cal especificar si s’assistirà al dinar.

Podeu consultar el programa complet de la jornada a l’enllaç https://centrestudiscomarcalsegria.files.wordpress.com/2018/11/programa_impres.pdf.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.