La 15a. Trobada d’Entitats de la Diòcesi de Tortosa, dedicada als fons i col·leccions fotogràfiques d’àmbit privat

La 15a. Trobada d’Entitats de la Diòcesi de Tortosa, dedicada als fons i col·leccions fotogràfiques d’àmbit privat 06/11/2018

La 15a. Trobada d’Entitats de la Diòcesi, que se celebrarà a Tortosa l’1 de desembre de 2018, coincideix enguany amb la II Jornada sobre Intervenció en Patrimoni de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de conjuntar esforços per treballar per al patrimoni ebrenc. En aquesta ocasió, s’ha dedicat la jornada als fons i col·leccions fotogràfiques d’àmbit privat.

La trobada, organitzada per la Comissió Cívica de Patrimoni de les Terres de l’Ebre i l’Institut Ramon Muntaner, s’estructurarà al voltant de 5 àmbits temàtics, ens els quals es parlarà de conservació i gestió de fons i col·leccions fotogràfiques; aspectes jurídics de l’ús de la imatge; repositoris fotogràfics; la fotografia a les xarxes socials i la gestió dels fons fotogràfics locals.

Es comptarà amb les intervencions d’especialistes en gestió de fons fotogràfics i altres qüestions relacionades amb el patrimoni fotogràfic, com l’arxivera Teresa Cardellach, l’assessora jurídica Mercè Almeida i l’arxiver Jep Martí, entre d’altres, així com representants de diverses entitats culturals ebrenques que gestionen fons d’imatges.

La inscripció a la jornada és gratuïta, excepte el dinar, que té un preu de 18€. La data límit per a inscriure-s'hi és el 29 de novembre.

Podeu accedir al programa i a la butlleta d'inscripció de la jornada a l'enllaç https://www.irmu.org/projects/fonsfotografics

 

Fotografia: Visita a les pintures rupestres del pantà d'Ulldecona. 1948. Arxiu Comarcal del Baix Ebre.


No hi ha comentaris
Nom de l'autor del comentari L'adreça electrònica no es farà pública en cap moment.